Tietopaketit
Elias Lönnrot
SKS:n tietopaketti Elias Lönnrotin elämästä ja toiminnasta on laadittu Lönnrotin 200-vuotisjuhlavuonna 2002.
J. L. Runeberg Suomalaisen Kirjallisuuden Seurassa
J. L. Runebergin 200-vuotisjuhlavuonna 2004 laadittu tietopaketti esittelee SKS:n Runebergiin liittyviä aineistoja.
Juhani Ahon arkisto
Juhani Ahon syntymän 150-vuotisjuhlavuonna 2011 julkaistulla sivustolla on näytteitä Ahon arkistosta SKS:n arkistossa.
Kaarlo Sarkia
Kaarlo Sarkian syntymän 100-vuotisjuhlavuonna 2002 koottu tietopaketti.
Kalevala-tietopaketti
SKS:n tietopaketti sisältää Kalevalan (1849) koko tekstin sekä tietoa eepoksen taustoista, synnystä ja vaikutuksesta. Tietopaketin kielet: suomi, englanti, espanja, hollanti, portugali, puola, ranska, ruotsi, saksa, venäjä ja viro.
Kolonkolonkolo: suomalaisia lasten ja nuortenkirjailijoita
Sivusto tutustuttaa ansioituneiden suomalaisten lasten- ja nuortenkirjailijoiden tuotantoon ja yksilöllisiin työskentelytapoihin. Sivusto on Hämeen taidetoimikunnan ja FILIn yhteistyöprojekti, ja se on osa Suomen teemamaahanketta Frankfurtin kirjamessuille 2014.
Räyhät
Tietopaketti tutustuttaa SKS:n kansanrunousarkiston vanhaan räyhähenkiperinteeseen ja siitä tehtyyn folkloristiseen tutkimukseen. Sivusto on Heidi Kalmin, Outi Pohjanheimon ja Antti Pokelan opinnäytetyö Helsingin yliopiston Humanistisen tiedekunnan Digitaalisen viestinnän ja uusmedian oppiaineeseen (2003).
SKS:n talon historia
Tietopaketissa esitellään SKS:n talon vaiheita kuvin ja tekstidokumentein. Hallituskatu 1:n uusrenessanssityylinen rakennus Helsingin Kruununhaassa on palvellut vuonna 1831 perustettua Suomalaisen Kirjallisuuden Seuraa vuodesta 1890.
Tiet lähteisiin: Aleksis Kivi SKS:ssa
Sivustolla esitellään Kiven kirjallisesta työstä jäljelle jäänyt SKS:ssa säilytettävä aineisto sekä muuta SKS:n Kiveen liittyvää toimintaa.
Toivo Pekkanen
Toivo Pekkasen syntymän 100-vuotisjuhlavuonna 2002 koottu tietopaketti.
Vuotuisjuhlat
SKS:n vuotuisjuhlapaketit: joulu, pääsiäinen, juhannus ja kekri. Tietopaketit on tarkoitettu kansanperinteen harrastajille, tiedotusvälineille ja varttuneille koululaisille. Niihin on koottu tiiviitä artikkeleita, näytteitä SKS:n arkistoaineistoista sekä kirjallisuus- ja linkkiviitteitä.